Web Services

WEB SHËRBIMET

Ne zhvillojmë web aplikacione duke përdorur teknologjitë moderne dhe të njohura si Angular, React, Laravel, HTML5, JS, CSS, PHP, SQL dhe framework-et tjera në varësi të llojit të aplikacionit dhe nevojave të klientit.

Ne gjithashtu kemi përvojë shumë të mirë me WordPress,Websajte moderne me karakteristika premium, me një sistem menaxhimi të lehtë për navigim, dhe dizajn të plotësisht responsive. Websajte E-commerce, me CMS më të njohur si WordPress. CMS të personalizuar dhe Landing Pages.

Platforma jonë për E-commerce ju ofron çdo gjë që ju nevojitet për të drejtuar biznesin tuaj dhe për të shitur online. Rritni dhe zgjidhni biznesin tuaj duke shitur online 24/7. Krijoni uebsajt në tre ditë pune me faqe përkatëse (Landing Pages). E thjeshtë, e lirë dhe e shpejtë. Përmirësoni dukshmërinë tuaj në web dhe më shumë.

Card image cap

WordPress

WordPress është një platformë e fuqishme dhe fleksibile për krijimin e Websajteve. Me shumë tematika dhe shtojca të disponueshme, WordPress ju ofron mundësinë për të krijuar Websajte të përshtatshme dhe funksionale sipas nevojave tuaja.

Card image cap

E-commerce

Platforma jonë për tE-commerce ju ofron çdo gjë që ju nevojitet për të drejtuar biznesin tuaj. Rriteni biznesin tuaj duke shitur online.

Card image cap

Landing pages

Krijoni një Websajt në tre ditë pune me Landing Pages. E thjeshtë, e lirë dhe e shpejtë. Përmirësoni dukshmërinë tuaj në web dhe më shumë.