Web Design

Web Dizajnet

Disa nga projektet tona

RHR Car Care

Nestle Apotheke

Shak

ideal

Ideal Work

Arti Gastrotechnik

valetudo

Valetudo Apotheke

Universal Drivers

Universal Drivers

mamusha

Mamusha

sea-side

Sea Side

albanianpost

Albanian Post

anarch

Anarch

leysieffer

Leysieffer

DSMC

DSMC

ypub

YPub

Arti kaffee

Arti kaffee

Picci

Picci

Hiro Partner

Hiro Partner

Bleta

Bleta

Kim

Kim

RD Immo

RD Immo

DEmed

DEmed

trendyhome

Trendyhome

granitiks

Graniti KS

firstservice

First Service

gelifruit

Geli Fruit

seek

Seek

capitalria

Capital Ria

nobelpress

Nobelpress

kgjsDemed

KGJS Demed

agrovetlab

Agrovetlab

tirecenter

Tirecenter

ewoskosovo

Ewoskosovo

pronat24

Pronat24

astradesign

Astradesign

kompetencaPrizren

Kompetenca Prizren

aegsharr

Aegsharr

airSun

AirSun

alfa.i

Alfa.i

alumin

Alumin

izisApartment

Izi'sApartment

arkos

Arkos

armalaCaffe

Armala Caffe

Arti Fruit

Arti Fruit

Arti Group

Arti Group

babita

Babita

besnemua

Beso ne mua

Blendiks

Blendi

bleta

Clirimi

bleta

Dailux

bleta

Dinamika

bleta

Ejona

bleta

Elektrodt

Harley Farm

Harley Farm

Harley Farm

Inter Cadra

Harley Farm

Kappa Ghepard

Kappa Oil

Kappa Oil

kastrati group

Kastrati Group

Kawa Group

Kawa Group

Light House

Light House

LNL HERBS

LNL HERBS

PDU

PDU

PDU

Pespa Group

sean group

Se&An Group

shkeleshko

Shkel e Shko

sirius wine

Sirius Wine

Spectrum PVC

Spectrum PVC

Suzuki Kosova

Suzuki Kosova

Telegrami Sot

Telegrami Sot

Tema

Tema

Termo Pan

Termo Pan

uniteti

uniteti

SHAK.Archi

Klienti: SHAK.Archi

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://shak.archi/

Euro Pixel ka gëzuar privilegjin e punës së bashkëpunimit me SHAK Archi, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh për prezantim online të arkitekturës dhe projekteve të tjera të këtij gjiganti të Komunës së Prishtinës. Euro Pixel ka kryer një proces të përgjegjshëm të konsultimit dhe zhvillimit të faqes për të siguruar një eksperiencë të përdoruesit sa më të mirë dhe të përshtatshme. Në bashkëpunim me ekipin e SHAK Archi, kemi identifikuar qëllimet dhe kërkesat e tyre, duke përdorur një qasje të profesionalizuar dhe të përkushtuar për të siguruar një prezantim online të nivelit të lartë. Faqja e internetit për SHAK Archi ka përdorur teknologji të fundit, duke përfshirë HTML, CSS, JavaScript, dhe Bootstrap, për të siguruar një shfaqje tërheqëse dhe funksionale për vizitorët. Kjo është një platformë ku SHAK Archi mund të ndajë projektet e tyre të arkitekturës dhe urbanizëm me një audiencë më të gjerë. Mund të vizitoni faqen e SHAK Archi në https://shak.archi/ për të eksploruar më shumë dhe për të kuptuar se si kemi kontribuar në ndërtimin e prezantimit online të tyre.

shak-site

Ideal Work

Klienti: Ideal Work

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website www.ideal-work.ch

Për të përmirësuar praninë e tyre digjitale dhe për të rritur njohjen e brendit, Ideal Work u bashkua me Euro Pixel për nevojat e tyre të dizajnit dhe zhvillimit të uebit. Duke përdorur teknologji të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel krijoi një faqe interneti tërheqëse vizualisht që paraqet efikasitetin e shërbimeve të Ideal Work në një mënyrë të lehtë për tu përdorur. Dizajni i përgjigjshëm i faqes së internetit siguron shfletim të lehtë në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të pa ndërprerë dhe të kënaqshme për përdoruesin. Vizitoni www.ideal-work.ch për të eksploruar faqen e re të Ideal Work dhe për të parë rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e uebit.

ideal-site

RHR Car Care

Klienti: RHR Car Care

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web Design, Web Development, Branding

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, WORDPRESS

Website https://www.rhr-carcare.ch/

Euro Pixel ka ofruar një sërë shërbimesh për RHR Car Care, një kompani me bazë në Zvicër.
Këto shërbime përfshijnë dizajnin e webit, zhvillimin e webit dhe krijimin e një aplikacioni të personalizuar.
Rezultati final është një web-faqe moderne lehtë e përdorueshme për RHR Car Care,
e cila është përshtatshme për SEO dhe që ofron një përvojë te shkëlqyer për përdoruesin.

rhr-carcare-site

Nestle Apotheke

Klienti: Nestle Apotheke

Vendi: Germany

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, WORDPRESS

Website https://www.nestle-apotheke.de/

Euro Pixel ofroi Nestle Apotheke në Gjermani një gamë shërbimesh, duke përfshirë dizajnin dhe zhvillimin e uebit. Teknologjitë e përdorura në këto projekte përfshijnë PHP, CSS, Bootstrap,Javascript dhe MySQL Rezultati është një uebfaqe e lehtë për përdorim për Nestle Apotheke që lejon përdoruesit të gjejnë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve të farmacisë. Uebfaqja mund të aksesohet në www.nestle-apotheke.de.

Arti gastrotechnik

Klienti: Arti gastrotechnik

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.arti-gastrotechnik.ch/

Euro Pixel ka ofruar shërbime të dizajnit dhe zhvillimit të uebit për Arti Gastrotechnik, një klient me bazë në Zvicër. Duke përdorur PHP, CSS, Bootstrap,Javascript,MySQLdhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS), ekipi krijoi një uebfaqe tërheqëse dhe të lehtë për përdorim që tregon produktet dhe shërbimet e klientit. Uebfaqja, që mund të aksesohet në www.arti-gastrotechnik.ch, është një platformë e shkëlqyeshme për Arti Gastrotechnik për të arritur klientë potencialedhe për të treguar ekspertizën e tyre në fushë. Vizitoni uebfaqen sot dhe shikoni çfarë ka për të ofruar Arti Gastrotechnik!

Valetudo Apotheke

Klienti: Valetudo Apotheke

Vendi: Germany

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website http://valetudo-apotheke.de/

Valetudo Apotheke është një nga barnatoret më të njohura në Gjermani. Ajo ka kërkuar ekspertizën e Euro Pixel për një rishikim të plotë digjital. Euro Pixel, i njohur për zgjidhjet e tyre inovative në dizajnin dhe zhvillimin e uebfaqeve, ka përmirësuar prezencën në internet të Valetudo Apotheke. Me një kombinim të aftësisë artistike dhe teknike, Euro Pixel ka përdorur teknologjitë më të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe WordPress për të krijuar një përvojë digjitale të përfshirëse. Bashkëpunimi ka rezultuar në krijimin e një faqeje interneti të mahnitshme që jo vetëm shfaq gamën e gjërë të produkteve dhe shërbimeve të Valetudo Apotheke, por gjithashtu siguron një navigim të përsosur për përdoruesit.

Universal Drivers

Klienti: Universal

Vendi: United States

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.universaldrivers.ca/

Euro Pixel ka bashkëpunuar me Universal Drivers, një kompani me bazë në Shtetet e Bashkuara, për të ofruar shërbime të shkëlqyera të dizajnit dhe zhvillimit të uebit. Ekipi përdor teknologji të fundit si PHP, Javascript, MySQL, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS) për të krijuar një uebfaqe tërheqëse dhe të lehtë për përdorim që tregon ofertat e Universal Drivers. Me dizajnin e tij të përsosur dhe navigimin intuitiv, uebfaqja në www.universaldrivers.ca është një platformë shumë e mirë për Universal Drivers për të lidhur me klientët potencialë dhe rritur biznesin e tyre.

DSMC

Klienti: DSMC

Vendi: Austria

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.dsmc.at/

Euro Pixel ka ofruar një sërë shërbimeshp për DSMC me bazë në Austri, duke përfshirë dizajnin e uebit, zhvillimin e uebit dhe brandingun. Teknologjitë e përdorura në këto projekte përfshijnë PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP dhe Sistem Menaxhimi Përmbajtjeje (CMS). Rezultati është një uebfaqe impresionuese dhe e lehtë për përdorim që tregon ofertat e DSMC në www.dsmc.at. Brendingu ka ndihmuar në forcimin e markës DSMC dhe krijimin e një identiteti vizual të përshtatshëm në uebfaqe dhe materiale të tjera marketingu.

dsmc-site

Sea Side

Klienti: Sea Side

Vendi: Germany

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.seasidegroemitz.de/

Euro Pixel ka bashkuar forcat me Sea Side, një kompani dinamike me bazë në Gjermani, për të ofruar një gamë shërbimesh të jashtëzakonshme, duke përfshirë dizajnin e uebit, zhvillimin e uebit dhe brendingun. Duke përdorur teknologji të fundit si PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP dhe një Sistem Menaxhimi Përmbajtjeje (CMS), ekipi ka krijuar një interface me pamje tërheqëse dhe shumë të lehtë për përdorim që tregon efektivisht ofertat e Sea Side. Me dizajnin e tij të përsosur dhe interface intuitive, uebfaqja në www.seasidegroemitz.de shërben si platforma e përsosur për Sea Side për të lidhur me klientët potencialë dhe për të zgjeruar ndikimin e saj. Përpjekjet në brending kanë qenë instrumentale në forcimin e markës Sea Side dhe krijimin e një pamje të përbashkët dhe tërheqëse në uebfaqe dhe materiale të tjera marketingu.

Albanian Post

Klienti: Albanian Post

Vendi: Albanian

Shërbimet: Web development

Teknologjitë: Wordpress CMS, PHP, JS, CSS

Website https://www.albanianpost.com/

Nëse jeni duke kërkuar për një partner të besueshëm për nevojat digjitale, mos shikoni më larg se Euro Pixel! Së fundmi patëm kënaqësinë të punojmë me Albanian Post. një klient me bazë në Shqipëri, për të zhvilluar një Website të ri mahnitëse. Ekipi ynë përdori teknologjitë më të avancuara si WordPress CMS, PHP, JS dhe CSS për të krijuar një platformë miqësore për përdoruesit dhe vizualisht tërheqëse që është e lehtë për t'u naviguar dhe informuese. Rezultati është një faqe interneti elegante dhe moderne që pasqyron profesionalizmin dhe përkushtimin e Albanian Post.

Anarch

Klienti: Anarch

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.anarch.biz/

Euro Pixel ka bashkëpunuar me Anarch, një kompani inovative e bazuar në Kosovë,për të ofruar shërbime të shkëlqyera për dizajn dhe zhvillim të Webfaqeve. Ekipi ka përdorur teknologji të fundit, si PHP, CSS, Bootstrap dhe CMS, për të krijuar një Webfaqe me pamje të mahnitshme vizuale dhe e lehtë për t'u përdorur, që. Uebfaqja në www.anarch.biz jo vetëm që është estetikisht e këndshme, por ofron gjithashtu navigim të përsosur, duke e bërë të lehtë për klientët potencialë të shfletojnë ofertat e Anarch. Duke bashkëpunuar me Euro Pixel, Anarch ka thelluar prezencën e saj në internet dhe është vënë në pozitë të forta në botën dixhitale.

anarch-site

Leysieffer

Klienti: Leysieffer

Vendi: Germany

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, JS, CMS

Website https://www.leysieffer-kaffee.com/

Euro Pixel ka ofruar shërbime gjithëpërfshirëse të dizajnit dhe zhvillimit të web-it të Leysieffer Caffe, një klient me bazë gjermane me pasion për kafenë premium.Ekipi ynë përdori teknologjitë më të avancuara, duke përfshirë PHP, CSS, Bootstrap, JS dhe CMS,për të zhvilluar një Website modern që pasqyron me saktësi përkushtimin e kompanisë për cilësi dhe përsosmëri. Rezultati është një platformë që është e lehtë për t'u përdorur, vizualisht mahnitëse dhe e optimizuar për navigim pa probleme në të gjitha pajisjet.

YPub

Klienti: Ypub

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.ypub.ch/

Euro Pixel ka ofruar shërbime të plota për dizajn dhe zhvillim të uebfaqeve te Ypub, një klient me bazë në Zvicër që specializohet në shtypshkrim reklamash dhe shtypshkrim dixhital. Ne kemi zhvilluar një Webfaqe me dizajn modern që lejon Ypub të paraqesë efektivisht produktet dhe shërbimet e tyre. Ekipi ynë ka përdorur një varg teknologjish duke përfshirë PHP, CSS, Bootstrap dhe CMS për të krijuar një platformë atraktive dhe e lehtë për t'u përdorur. Rezultati është një Webfaqe e bukur nga pikëpamja vizuale që transmeton një mesazh të qartë.

Arti kaffee

Klienti: Arti kaffee

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.artikaffee.ch/

Euro Pixel ka ofruar shërbime të ndryshme të dizajnit dhe zhvillimit të uebit për Arti Kaffee, një klient me bazë në Zvicër me pasion për kafen e cilësisë së lartë. Ekipi ynë ka përdorur një gamë teknologjish të fundit, duke përfshirë PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP për të krijuar një uebfaqe me pamje tërheqëse që përfaqëson saktë përkushtimin e kompanisë për përmbajtje të shkëlqyeshme. Platforma është e lehtë për përdorim, e përgjigjet mirë në të gjitha pajisjet dhe është optimizuar për një navigim të përsosur në të gjitha pajisjet. Vizitoni www.artikaffee.ch për të eksperimentuar uebfaqen dhe për të parë botën e jashtëzakonshme të Arti Kaffee.

Picci

Klienti: Picci

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://www.picci.ch/

Euro Pixel ka ofruar shërbime të plota të dizajnit dhe zhvillimit të uebit për klientin zviceran Picci. Ekipi ynë ka përdorur një gamë teknologjish, duke përfshirë PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP për të krijuar një platformë tërheqëse dhe e lehtë për përdorim. Uebfaqja www.picci.ch paraqet një shfaqje moderne dhe stilistike të produkteve dhe shërbimeve të Picci për vizitorët. Është e përgjigjshme dhe është optimizuar për një navigim të lehtë në të gjitha pajisjet. Vizitoni uebfaqen për të parë punën e Euro Pixel dhe për të mësuar më shumë rreth Picci.

Mamusha Komerc

Klienti: Mamusha Komerc

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://mamushakomerc.com/

Një bashkëpunim vizionar ka bërë bashkë Mamusha Komercin dhe Euro Pixel, një kompani inovative në Kosovë. Së bashku, kemi organizuar një udhëtim të rrallë në botën e projektimit dhe zhvillimit të uebfaqeve. Jane përdorur teknologjitë më të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një Sistem Menaxhimi Përmbajtjeje të fuqishëm (CMS), ky bashkëpunim ka krijuar një mrekulli digjitale. Vizitoni https://mamushakomerc.com/ dhe përjetoni një botë magjike, ku estetika dhe funksionaliteti shkojnë dorë për dore. Eksplorimi i kësaj faqeje është një udhëtim i lehtë, duke mundësuar vizitorëve të njihen më afër me ofertat e Mamusha Komercit dhe produktet e tyre. Me ndihmën e kreativitetit të Euro Pixel, Mamusha Komerci ka ndërtuar një prezencë të fortë në botën digjitale, duke u bërë një fuqi në botën e bizneseve në Kosovë.

mamusha-site

Hiro

Klienti: Hiro

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://hiropartner.ch/

Ne në Euro Pixel ishim të befasuar dhe të kënaqur që kemi pasur mundësinë të bashkëpunojmë me Hiro në Zvicër, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh cilësore, duke përfshirë dizajnin dhe zhvillimin e uebit të teknologjisë së fundit, brendingun, dhe shumë më shumë. Ekipi ynë ka përdorur teknologjitë më të fundit dhe të avancuara, duke përfshirë PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP, për të krijuar një uebfaqe tërheqëse dhe të lehtë për përdorim që mund të aksesohet në https://hiropartner.ch/. Uebfaqja tregon ofertat e Hiro në një mënyrë vizualisht të këndshme dhe tërheqëse, duke ofruar përdoruesve një përvojë intuitivë në kërkimin e informacionit për kompaninë. Ekipi ynë i dizajnit ka punuar detajisht për të krijuar formën dhe dizajnin e uebfaqes për të përputhur me brendin dhe estetikën e Hiro, duke siguruar që çdo përdorues që viziton uebfaqen të ndjehet plotësisht të përfshirë në stilin dhe vizionin unik të Hiro.

Hiro Partner

Bleta

Klienti: Bleta

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://bleta-kos.com/

Ekipi i Euro Pixel-it ka krijuar një uebfaqe unike dhe tërheqëse për klientin, Bleta në Kosovë. Ne kemi ofruar një sërë shërbimesh të nivelit të lartë, duke përfshirë dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së avancuar, brandingut dhe dizajnin e katalogëve. Përmes përdorimit të teknologjive të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe WordPress, kemi krijuar një ueb faqe të mahnitshme që tani mund të gjeni në https://bleta-kos.com/per-ne/. Ueb faqja prezanton produktet e Bletës në një stil tërheqës dhe joshës, duke ofruar një eksperiencë shfletimi të papërshkueshme për përdoruesit. I kemi kushtuar vëmendje të madhe secilit detaj.

Bleta

Kim

Klienti: Kim

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://kim-bildhauerei.ch/

Euro Pixel ika ofruar Kim Bildhauerei në Zvicër një gamë të shërbimeve, duke përfshirë dizajn dhe zhvillim të ueb faqes, duke përdorur teknologjitë si PHP, CSS, Bootstrap dhe WordPress. Rezultati përfundimtar është një ueb faqe moderne dhe e përdorueshme për Kim Bildhauerei, që mund ta gjeni në këtë link: https://kim-bildhauerei.ch/kontakt/. Faqja interneti paraqet skulpturat e mahnitshme të krijuara nga Kim Bildhauerei dhe ofron përdoruesve qasje të lehtë në informacion mbi artistin dhe punën e tyre.

Kim

RD Immo

Klienti: RD Immo

Vendi: Austria

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, CMS

Website https://rdimmo-gmbh.com/

Euro Pixel ka ofruar Rdimmo në Austri një sërë shërbimesh, duke përfshirë dizajnin dhe zhvillimin e faqes së internetit, si dhe dizajnin e logotipit, duke përdorur teknologji të ndryshme si PHP, CSS, Bootstrap dhe WordPress. Produkti final është një faqe interneti bashkëkohore dhe e lehtë për përdoruesin për Rdimmo, që mund të aksesohet në https://rdimmo-gmbh.com/dienstleistungen/. Faqja ofron qasje të lehtë në informacione mbi shërbimet e pronave të kompanisë dhe prezanton një showcase të mirëorganizuar të pronave të tyre. Përveç kësaj, Euro Pixel projektuan një logotip unik për Rdimmo që përfaqëson me efekt identitetin e tyre të markës. Dizajni dhe struktura e faqes së internetit janë të personalizuar për brandingun dhe estetikën e Rdimmo, duke ofruar një përvojë të përdoruesit pa probleme.

RD Immo

DEmed

Klienti: DEmed

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web Design, Web Development, Social Media

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, WORDPRESS

Website www.de-med.org

Përveç ekzaminimeve dhe trajtimeve standard, klinikat e syve DEmed ofrojnë gjithashtu një gamë të plotë të procedurave kirurgjikale. Pavarësisht nëse është kirurgjia e kataraktës ose e glaukomës, trajtimet e lasit të syve ose implantimet e lentave premium për një jetë pa syze. Specialistët e syve të DEmed janë krenarë që ju ofrojnë pothuajse të gjithë gamën e trajtimit të kujdesit për sytë nga një burim i vetëm.

Demed

Trendyhome

Klienti: Trendyhome

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP, CSS, BOOTSTRAP, WORDPRESS

Website www.trendyhome-ks.com

Për të forcuar prezencën e tyre në internet dhe rritur njohjen e markës, Trendy Home ka bërë një partneritet me Euro Pixel për të plotësuar nevojat e tyre në zhvillimin e ueb-sajtit. Duke përdorur teknologjitë më të avancuara si WordPress CMS, PHP, JS dhe CSS, Euro Pixel ka krijuar një website tërheqës që prezanton produktet dhe shërbimet e Trendy Home në një mënyrë tërheqëse dhe intuitive. Dizajni i përshtatshëm për pajisjet mobile dhe desktop siguron një përvojë të pa ndërprerë për përdoruesit dhe ofron navigim të lehtë për klientët. Shihni website-in e ri të Trendy Home në www.trendyhome-ks.com për të parë rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në zhvillimin e ueb-sajtit, duke shërbyer klientët në Kosovë.

Trendyhome

Graniti KS

Klienti: Graniti KS

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://graniti-ks.com/

GranitiKS ka lidhur një partneritet me Euro Pixel për të përmirësuar prezencën e tyre në internet dhe për të rritur njohjen e markës. Euro Pixel ka përdorur teknologjitë më të avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS) për të krijuar një website tërheqës që prezanton efektivisht produktet dhe shërbimet e Graniti. Dizajni i përshtatshëm për pajisjet mobile dhe desktop siguron një përvojë të pa ndërprerë për përdoruesit. Euro Pixel gjithashtu ka rishikuar identitetin vizual të produkteve të Graniti për të siguruar një identitet vizual të konsistent dhe të bashkuar në të gjitha kanale. Vizitoni website-in e ri të Graniti në www.graniti-ks.com për të parë rezultatin e shërbimeve të jashtëzakonshme të Euro Pixel në dizajn, zhvillim dhe identitet markash.

FirstService Energy

Klienti: FirstService Energy

Vendi: United States

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

FirstService Energy ka përdorur shërbimet e Euro Pixel për të përmirësuar dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së tyre. Euro Pixel ka përdorur teknologjitë më të avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS) për të krijuar një website tërheqës dhe intuitiv që prezanton produktet dhe shërbimet e FirstService Energy në një mënyrë atraktive. Website-i është i optimizuar për pajisjet desktop dhe mobile, dhe ndërfaqja e tij e lehtë për përdoruesit e bën të lehtë navigimin dhe gjetjen e atyre që kërkojnë. Me ekspertizën e Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes, prezantimi online i FirstService Energy është më i fortë se kurrë më parë.

Geli Fruits

Klienti: Geli Fruits

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.gelifruits.com/

Për të rritur ndikimin e tyre digjital dhe për të rritur njohjen e tyre të markës, Geli Fruits ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes. Duke shfrytëzuar teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një website tërheqës për syrin që në mënyrë të përsosur paraqet produktet dhe shërbimet e Geli Fruits në një mënyrë të përfshirë dhe intuitive. Dizajni i përgjegjshëm i website-it e bën të lehtë për klientët të shfletojnë në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të përsosur për përdoruesit. Ju ftoj të shihni website-in e përmirësuar të Geli Fruits në www.gelifruits.com për të parë rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes.

dsmc-site

SEEK

Klienti: SEEK

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.millenniumkosovo.org/seek

Për të rritur prezencën e tyre online dhe për të paraqitur shërbimet e tyre në një mënyrë tërheqëse, SEEK ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes. Duke përdorur teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një website tërheqës për syrin që në mënyrë të përsosur nënvizon shërbimet e SEEK në një mënyrë të përfshirë dhe intuitive. Dizajni i përgjegjshëm i website-it siguron një eksperiencë të shfletimit optimale në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të përsosur për përdoruesit. Mund të vizitoni website-in e përmirësuar të SEEK në www.millenniumkosovo.org/seek dhe të shihni rezultatet e përshtatshme të qasjes inovative të Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes, duke shërbyer klientët në Kosovë.

Capital Ria

Klienti: Capital Ria

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.capital-ks.com/

Capital Ria, një institucion financiar i udhëheqës në Kosovë, ka bashkëpunuar me Euro Pixel për të ngritur prezencën e tyre digjitale dhe për të rritur njohjen e markës së tyre. Duke përdorur teknologjitë më moderne si PHP, CSS dhe WordPress CMS, Euro Pixel ka krijuar një website tërheqës për syrin që paraqet me sukses gamën e shërbimeve financiare të Capital Ria në një mënyrë të përfshirë dhe intuitive. Dizajni i përgjegjshëm i website-it siguron një eksperiencë të përsosur të shfletimit në të gjitha pajisjet, duke ofruar navigim të lehtë për klientët. Merrni një moment për të vizituar www.capital-ks.com dhe shihni rezultatin e jashtëzakonshëm të Euro Pixel në avancimin e tyre inovativ të dizajnit dhe zhvillimit web, duke shërbyer klientët në Kosovë.

nobelPress

Klienti: nobelPress

Vendi: Albania

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Hapni dyert për botën e lajmeve me Nobelpress, ndërsa ata rrisin praninë e tyre në internet me ndihmën e shërbimeve të jashtëzakonshme të Euro Pixel. Duke përdorur teknologjitë më moderne si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel ka krijuar një platformë të përfshirë dhe tërheqëse që shfaq me brilantësi lajmet dhe përditësimet e fundit të Nobelpress. Kjo platformë e shkëlqyeshme dhe e lehtë për tu përdorur ofron navigim të lehtë në pajisjet desktop dhe mobile, duke e bërë të qasshme për lexuesit në lëvizje. Me ekspertizën teknike të Euro Pixel, Nobelpress tani shfaqet me një platformë digjitale dinamike dhe tërheqëse që vërtetë përfaqëson përkushtimin e tyre për të ofruar gazetari të cilësisë së lartë.

anarch-site

KGJS Demed

Klienti: KGJS Demed

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://kgjs.net/

DEmed klinikat e syrit, përveç ekzaminimeve dhe trajtimeve standarde, ofrojnë gjithashtu një gamë të tërë procedurash kirurgjikale. Nëse është kirurgjia e kataraktës ose e glaukomës, trajtimet e lazerit të syrit ose vendosjet e lentave premium për një jetë pa syze. Specialistët tanë të syve të DEmed janë krenarë që ju ofrojnë pothuajse gjithë gamën e trajtimit të kujdesit për sytë nga një burim i vetëm.

Agrovet Lab

Klienti: Agrovet Lab

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://agrovet-lab.org/

Agrovet kërkon shërbimet e Euro Pixel për të rishikuar dizajnin dhe zhvillimin e faqes së tyre të internetit. Duke përdorur kombinimin e teknologjive të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel ka krijuar një faqe të internetit tërheqëse dhe e lehtë për përdoruesit që shfaq produktet dhe shërbimet e Agrovet në mënyrën më të mirë të mundshme. Faqja është e optimizuar për të dy pajisjet desktop dhe mobile, dhe ndërfaqja e saj intuitive e lehtëson klientët të shfletojnë dhe të gjejnë atë që po kërkojnë. Me ekspertizën e Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e faqeve të internetit, prezantimi online i Agrovet tani është më impresionues se kurrë.

Tire Center

Klienti: Tire Center

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.tirecenter.eu/

Ekspertiza e Euro Pixel u angazhua nga Tire Center për të rishikuar dhe zhvilluar përsëri dizajnin e tyre të faqes së internetit. Duke përdorur teknologjitë e fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel krijoi një faqe interneti intuitive dhe tërheqëse që shfaq me sukses produktet dhe shërbimet e Tire Center. Interfejsi i lehtë për përdoruesin është i optimizuar për të dy pajisjet desktop dhe mobile, duke e bërë të lehtë për klientët të gjejnë dhe blerë gomat që i duhen. Vizitoni www.tirecenter.eu për të parë vetë.

Tire Center

Klienti: Tire Center

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.tirecenter.eu/

Ekspertiza e Euro Pixel u angazhua nga Tire Center për të rishikuar dizajnin dhe zhvillimin e tyre të faqes së internetit. Duke përdorur teknologjitë e fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel krijoi një faqe interneti intuitive dhe tërheqëse që tregon me mjeshtëri produktet dhe shërbimet e Tire Center-it. Interfejsi i lehtë për përdoruesin është i optimizuar për të punuar në të dy pajisjet desktop dhe celularë, duke e bërë të lehtë për klientët të gjejnë dhe blerë gomat që iu duhen. Shkoni në www.tirecenter.eu dhe shihni vetë.

Ewos Kosovo

Klienti: Ewos Kosovo

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://www.ewoskosovo.net/

Për të çuar në nivele të reja prezencën e tyre dixhitale dhe për të rritur vetëdijen e markës, EwosKosovo bashkëpunoi me Euro Pixel për nevojat e tyre të dizajnit dhe zhvillimit të faqeve të internetit të avancuara. Duke përdorur teknologjitë e fundit si PHP, CSS dhe WordPress CMS, Euro Pixel krijoi një faqe interneti e cila tregon me mjeshtëri produktet dhe shërbimet e EwosKosovo-s në një mënyrë tërheqëse dhe të kuptueshme. Dizajni i përshtatshëm për përdoruesin e siguron navigimin e lehtë në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të pafund dhe të këndshme për klientët. Shkoni në www.ewoskosovo.net dhe shihni vetë rezultatet e pafund të qasjes inovative të Euro Pixel ndaj dizajnit dhe zhvillimit të faqeve të internetit, që shërbejnë klientët në Kosovë..

pronat24

Klienti: pronat24

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Branding

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://www.pronat24.com/

Për të përmirësuar prezencën e tyre dixhitale dhe forcuar vetëdijen e markës, Ponat 24 ka partneritet me Euro Pixel për nevojat e tyre të dizajnit dhe zhvillimit të faqeve të internetit. Duke përdorur teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap, JS dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një faqe interneti tërheqëse që paraqet produktet dhe shërbimet e Ponat 24 në një mënyrë tërheqëse dhe të kuptueshme. Dizajni i përshtatshëm për pajisjet mobile e bën shfletimin të lehtë në të gjitha pajisjet, duke siguruar një përvojë tërheqëse dhe pa probleme për klientët. Shihni faqen e rinovuar të Ponat 24 në www.pronat24.com për të parë rezultatin e jashtëzakonshëm të qasjes inovative të Euro Pixel ndaj dizajnit dhe zhvillimit të faqeve të internetit, të shërbyer klientëve në Kosovë.

Hiro Partner

Astra Design

Klienti: Astra Design

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://www.astradesign.biz/

Për të përmirësuar prezencën e tyre në internet dhe për të forcuar vetëdijen e markës, Astra Design ka besuar në Euro Pixel për të punuar në faqen e tyre të internetit. Duke përdorur teknologjitë moderne si PHP, CSS, Bootstrap, JS dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS), Euro Pixel ka krijuar një faqe interneti tërheqëse që në mënyrë tërheqëse dhe të kuptueshme përshfaq shërbimet e Astra Design. Dizajni i përshtatshëm për pajisjet mobile të faqes siguron një përvojë tërheqëse shfletimi në çdo pajisje. Vizitoni faqen e internetit të Astra Design në www.astradesign.biz për të parë rezultatin.

Bleta

Kompetenca Prizren

Klienti: Kompetenca Prizren

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://kompetenca-prizren.com/

Për të përmirësuar prezencën e tyre digjitale dhe për të rritur njohjen e markës, Kompetenca Prizren ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre në zhvillimin e aplikacioneve web dhe dizajnin e faqes së tyre. Duke përdorur teknologjitë moderne si PHP, CSS, Bootstrap dhe JS, Euro Pixel ka krijuar një faqe interneti me pamje tërheqëse që shfaq efektivisht shërbimet dhe ekspertizën e Kompetencës Malisheve në mënyrë tërheqëse dhe të kuptueshme. Dizajni i përshtatshëm për pajisjet mobile e faqes bën të lehtë që vizitorët ta shfletojnë atë në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë përdoruesi tërheqëse dhe të përshtatshme. Ju ftojmë të shihni rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në zhvillimin e aplikacioneve web dhe dizajnit në www.kompetenca-malisheve.com, duke shërbyer klientët në Kosovë.

Kim

aegSharr

Klienti: aegSharr

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.air-sun.eu/

Euro Pixel ka përdorur shërbimet e tyre të dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqeve për të krijuar një faqe të jashtëzakonshme për Aeg Sharr, me seli në Kosovë, që prezanton efektivisht produktet dhe shërbimet e tyre. Duke shfrytëzuar teknologjitë më të përparuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS), Euro Pixel ka ofruar një ueb faqe vizualisht tërheqëse dhe e lehtë për përdorim që tregon ofertat e Aeg Sharr. Qoftë që klientët të hyjnë në faqe nga një kompjuter ose pajisje mobile, ndërfaqja intuitive siguron një përvojë shfletimi të këndshme. Vizitoni www.aegsharr.com për të parë se si ekspertiza e Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve ka ndihmuar Aeg Sharr të krijojë një prezencë të fortë në internet që përfaqëson vërtet markën e tyre.

airSun

Klienti: airSun

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.air-sun.eu/

Për të përmirësuar prezencën e tyre dixhitale dhe për të rritur njohjen e markës, Airsun ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre të dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqeve. Duke shfrytëzuar teknologjitë më të përparuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe vizualisht të mrekullueshme që paraqet produktet dhe shërbimet e Airsun në një mënyrë tërheqëse dhe intuitive. Dizajni i përgjegjshëm i ueb faqes e bën të lehtë për klientët të shfletojnë në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të përsosur për përdoruesit. Shihni ueb faqen e rinovuar të Airsun në www.air-sun.eu për të parë rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel ndaj dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqeve.

RD Immo

Alfa.i

Klienti: Alfa.i

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://alfa-i.com/

Euro Pixel-u u dha detyra nga Alfa i për të çuar dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve të tyre në nivelin tjetër. Duke shfrytëzuar teknologjitë më të përparuara si PHP, JavaScript, MySQL, CSS, dhe Bootstrap, Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe të mrekullueshme që efektivisht paraqet produktet dhe shërbimet e Alfa i-t. Ndërfaqja intuitive e ueb faqes e bën të lehtë për klientët të shfletojnë dhe të gjejnë atë që po kërkojnë, qofshin ata duke përdorur një desktop ose pajisje mobile. Në përgjithësi, Euro Pixel-u ka ofruar Alfa i-t një platformë të shkëlqyeshme në internet që do të ndihmojë në rritjen e angazhimit të klientëve dhe të tërheqjen e bizneseve të reja. Vizitoni ueb faqen e tyre në www.alfa-i.com për të parë punën e tyre më të fundit.

Alfa.i

Klienti: Alfa.i

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Alumin ka kërkuar ekspertizën e Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve për të ndërtuar praninë e tyre në internet në nivelin tjetër. Duke përdorur teknologjitë më të përparuara si PHP, JavaScript, MySQL, CSS, dhe Bootstrap, Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe të mrekullueshme dhe miqësore ndaj përdoruesit që paraqet me bukuri produktet dhe shërbimet e Alumin-it. Bezdisja juaj në ueb faqe, qofshin ato në desktop ose pajisje mobile, bëhet e lehtë nga ndërfaqja intuitive që ofron, duke ndihmuar klientët të shfletojnë dhe të gjejnë atë që ata kanë nevojë. Shërbimet e dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqeve të Euro Pixel kanë ndihmuar Alumin-in të themelojë një prani të fortë në internet që përfaqëson me efikasitet markën e tyre dhe të angazhojë klientët e tyre.

Izi's Apartment

Klienti: Izi's Apartment

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.izisapartment197.com/

Euro Pixel me krenari njofton partneritetin tonë me Izi's Apartment, një kafe-bar i modës bazuar në Kosovë. Kemi ofruar shërbimet tona të jashtëzakonshme në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes për të krijuar një ueb faqe që vërtet paraqet atmosferën unike dhe ofertat e Izi's Apartment. Duke përdorur teknologjitë më moderne si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të fortë përmbajtjeje (CMS), kemi krijuar një ueb faqe të mrekullueshme dhe intuitive që sigurisht do të impresionojë vizitorët. Shikoni rezultatet vetë duke vizituar www.izisapartment197.com dhe na tregoni mendimin tuaj! Nëse jeni pronar i një biznesi që ka nevojë për shërbimet cilësore të dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqeve, mos hezitoni të kontaktoni Euro Pixel sot.

RD Immo

Arkos

Klienti: Arkos

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.arkosmodular.com/

Ekspertiza e Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve u përdor nga ARKOS për të sjellë prezencën e tyre në internet në një nivel të ardhshëm. Duke përdorur teknologjitë më moderne si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS), Euro Pixel krijoi një ueb faqe të bukur dhe intuitive që paraqet efektivisht produktet dhe shërbimet e ARKOS. Pavarësisht nëse është në desktop ose në pajisjet mobile, ndërfaqja e lehtë për përdoruesin e ueb faqes e bën të lehtë për klientët të shfletojnë dhe të gjejnë atë që po kërkojnë. Vizitoni www.arkosmodular.com për të parë ueb faqen e mrekullueshme të ARKOS vetë.

RD Immo

Armala Caffe

Klienti: Armala Caffe

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Shërbimet e Euro Pixel u përdorën nga Armala Caffe për të sjellë dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së tyre në një nivel të ardhshëm. Me një kombinim të teknologjive të avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi përmbajtjeje (CMS), ueb faqja rezultuese është një vepër e bukur dhe intuitive që paraqet produktet dhe shërbimet e Armala Caffe-s në një mënyrë që klientët do ta adhurojnë. Nëse në desktop apo pajisje mobile, ndërfaqja e lehtë për përdoruesin e ueb faqes e bën të lehtë për klientët të shfletojnë dhe të gjejnë atë që po kërkojnë.

Arti Fruit

Klienti: Arti Fruit

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://artifruit.com/

Për të përmirësuar praninë e tyre në internet dhe për të rritur njohjen e tyre të markës, Arti Fruits ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes. Duke përdorur teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe tërheqëse që paraqet produktet dhe shërbimet e Arti Fruits në një mënyrë tërheqëse dhe intuitive. Dizajni i përshtatshëm i ueb faqes bën që klientët të shfletojnë lehtësisht në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të përsosur për përdoruesin. Shikoni ueb faqen e rinovuar të Arti Fruits në www.artifruit.com për të parë rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes.

Armala Caffe

Arti Group

Klienti: Arti Group

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.artigroup.com/

Për të dhënë prezencën e tyre në internet një pamje të re dhe moderne, Grupi Arti ka bashkëpunuar me Euro Pixel për nevojat e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes. Duke përdorur teknologjitë më të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe tërheqëse që paraqet efektivisht shërbimet dhe ekspertizën e Grupit Arti. Dizajni i butë dhe i përshtatshëm i ueb faqes siguron që ajo të duket shkëlqyeshëm dhe të funksionojë pa gabime në çdo pajisje, duke ofruar një përvojë të përsosur të shfletimit për klientët. Shikoni ueb faqen e rinovuar të Grupit Arti në www.artigroup.com për të parë rezultatet e mahnitshme të Euro Pixel në qasjen e tyre inovative në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes, duke shërbyer klientë në Kosovë dhe Zvicër.

Armala Caffe

Babita

Klienti: Babita

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.babitatools.com/

Babita ka bashkëpunuar me Euro Pixel për të ngritur dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së tyre në një nivel të lartë. Duke përdorur teknologjitë më të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes të fuqishëm (CMS), Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe të mahnitshme që është tërheqëse dhe e lehtë për t'u përdorur. Ueb faqja tregon mjetet dhe shërbimet e Babita në një mënyrë që klientët do ta vlerësojnë, qofshin ata duke shfletuar në desktop ose në pajisjet mobile. Vizitoni www.babitatools.com për të parë rezultatet e pafundme vetë.

Armala Caffe

Beso ne mua

Klienti: Beso ne mua

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website https://www.besonemua.com/

Beso në Mua ka bashkëpunuar me Euro Pixel për të çuar dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së tyre në një nivel të ri. Duke përdorur teknologjitë më të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes të fuqishëm (CMS), Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe të mahnitshme që është tërheqëse dhe intuitive. Me një interface të lehtë për t'u përdorur që punon pa problem në desktop dhe pajisjet mobile, vizitorët e ueb faqes do ta gjejnë të lehtë të shfletojnë dhe të gjejnë atë që po kërkojnë. Shihni rezultatet e pafundme duke vizituar www.besonemua.com sot!

besonemua

Blendi

Klienti: Blendi

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.blendi-ks.com/

Blendi, një biznes me bazë në Kosovë, u drejtua te Euro Pixel për të përmirësuar dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqes së tyre. Duke përdorur teknologjitë më moderne si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistemi menaxhimi përmbajtjeje (CMS), Euro Pixel krijoi një ueb faqe me pamje tërheqëse dhe të lehtë për t'u përdorur që prezanton produktet dhe shërbimet e Blendi-s në një mënyrë efektive. Interface-i intuitiv i ueb faqes siguron një eksperiencë tërheqëse për shfletuesit, qofshin ata në desktop ose pajisje mobile. Vizitoni www.blendi-ks.com për të parë vetë se si shërbimet e dizajnit dhe zhvillimit të ueb faqes nga Euro Pixel kanë ndihmuar Blendi-n të themelojë një prezencë të fortë online që përfaqëson me saktësi markën e tyre.

Clirimi

Klienti: Clirimi

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.clirimi.com

Euro Pixel u zgjodh nga Clirimi për të avancuar shërbimet e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve në një nivel tjetër. Duke përdorur teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistemit të menaxhimit të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel ka krijuar një ueb faqe me pamje tërheqëse dhe të lehtë për t'u përdorur që efektivisht prezanton produktet dhe shërbimet e Clirimi. Interface e ueb faqes është e përdorueshme dhe e lehtë për tu naviguar, duke lejuar klientët të gjejnë lehtësisht atë që kërkojnë, qofshin ata duke shfletuar në një desktop ose pajisje mobile. Në përgjithësi, Euro Pixel ka furnizuar një platformë online të jashtëzakonshme për Clirimi, e cila sigurisht do të rrisë përfshirjen e klientëve dhe do të tërheqë biznes të ri. Shihni punën e tyre më të fundit në www.clirimi.com.

clirimi

Dailux

Klienti: Dailux

Vendi: Switzerland

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.dailux.ch/

Për të forcuar prezencën e tyre në internet dhe për të përmirësuar njohjen e markës, Dailux partneriteti me Euro Pixel për nevojat e tyre në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve. Duke përdorur teknologjitë e avancuara si PHP, CSS, Bootstrap dhe një CMS, Euro Pixel projektuan një ueb faqe me pamje tërheqëse që efektivisht prezanton produktet dhe shërbimet e Dailux në një mënyrë tërheqëse dhe të lehtë për t'u përdorur nga përdoruesit. Ueb faqja është optimizuar për të gjitha pajisjet me dizajnin e saj të përgjegjshëm, duke ofruar një përvojë të përsosur shfletimi për klientët potencialë. Vizitoni www.dailux.ch për të eksploruar rezultatin e qasjes inovative të Euro Pixel në dizajnin dhe zhvillimin e ueb faqeve.

dailux

Dinamika

Klienti: Dinamika

Vendi: Kosovo

Shërbimet: Web design, Web development, Logo

Teknologjitë: PHP,Javascript,MySQL CSS, BOOTSTRAP

Website http://www.dinamikashpk.com

Ekspertiza e Euro Pixel u kërkua nga Dinamika, një kompani me bazë në Kosovë që e kuptoi nevojën për një ueb faqe dhe strategji të shërbimit të shkëlqyeshme. Me kombinimin e teknologjive të fundit si PHP, CSS, Bootstrap dhe një sistem menaxhimi të përmbajtjes (CMS), Euro Pixel krijoi një ueb faqe intuitive dhe vizualisht tërheqëse që prezanton në mënyrë të bukur produktet dhe shërbimet e Dinamikës. Gjithashtu, ekspertiza e Euro Pixel në fushën e markave ndihmoi Dinamikën të krijojë një identitet të fortë markash që përputhet me audiencën e tyre të synuar. Klientët mund të shfletojnë dhe gjejnë lehtësisht atë që po kërkojnë në ueb faqe, qoftë nëpërmjet kompjuterit ose pajisjeve mobile, falë ndërfaqes së thjeshtë për t'u përdorur. Për të parë rezultatet vetë, vizitoni www.dinamikashpk.com.

dailux