Digital Marketing

MARKETINGU DIGJITAL

Një shërbim i dedikuar për klientët tanë mbulon 360 gradë të marketingut digjital dhe përfshin:

  • Koncepti, dizajni dhe zbatimi i Marketingut në Mediat Sociale.
  • Optimizim i Search Engine
  • RSS, lajmet e fundit, blogje dhe vlogje.
  • Domains and Hosting service
  • Zhvillimi i aplikacioneve web dhe aplikacioneve mobile.
  • Kampanjat digjitale
  • Cloud based marketing solutions
  • E-Commerce, B2B and B2C
  • Serveri i dedikuar për media.
  • Shërbim për call-center
Digital Marketing